Gyakorlatilag minden tudunk a kereskedelemről…

A Tesco Akadémia Képzési és Fejlesztési Kft. 2014-ben, azért alakult meg, hogy Magyarország legnagyobb kereskedelmi szereplőjének szervezzen képzéseket.

Az elmúlt évek során a Tesco Akadémia rengeteg változáson ment keresztül. 2021-es évben az átalakulásunk eljutott arra a pontra, hogy lehetőségünk nyílt szakmai tudásunkat és tapasztalatainkat nem csak kollégáink fejlesztése során megosztani. 2021-től ezért felnőttképzési szolgáltatásunkat magánszemélyek és más cégek számára is kiterjesztjük.

A másik fő tevékenységünk a szakképzésben részt vevő tanulók szakmai gyakorlatának biztosítása. 

A szakképzéses tanulók foglalkoztatása tekintetében két fő támaszunk a TESCO-Global Áruházak Zrt., Magyarország piacvezető kiskereskedelmi áruházlánca és a Tesco Business Services and Technology Zrt., akikkel évek óta együtt valósítjuk meg elképzeléseinket.

Kis társaságként, de mindig nagy odaadással haladunk céljaink felé. A fő eszménk, hogy a tanulás lehetőségét mindenki számára elérhetővé kell tenni. A képzésbe fektetett munka segíti elő, hogy képesek legyünk haladni a generációs, technikai és gazdasági változásokkal.

2020-ban kialakult nagy válsághelyzetben sem engedtük el a tanítottjaink kezét, hanem egy olyan felületet teremtettünk, amellyel biztosítottuk az oktatásuk online térbe történő áthelyezését. Vállalati felelősségvállalásunk ezáltal vált hirtelen társadalmi felelősségvállalássá, mely a közös jövőnk záloga.

Amire büszkék vagyunk

Szakképzési Díj 2021

Szakma Sztár Fesztivál egyik fő támogatója

László Gábor kollégánk a Kereskedelmi Készségtanács elnöke

Részvétel előadóként a Szakképzés jövője konferencián

Partner intézmények

Don Bosco Iskola

Acsády Ignácz Szakiskola

SZÁMALK – Szalézi

Szent Benedek Technikum

Partnereink

Mc Donald’s

BAZ megyei KISOSZ

Windsor Hungária

Jakab Oktatási Kft.

MKIK

Felelős Szülők Iskolája

Share This