Fejlessze vállalata versenyképességét!

Mindent tudunk a kiskereskedelemről

 

Képzési palettánk teljes kínálata elérhető vállalatok számára, illetve egyedi képzési igények megvalósítására specializálódtunk.

 

Kiemelt képzéseink:

– Élelmiszer-eladó

– Vegyi áru eladó

– Üzletvezető

További képzési lehetőségeinkről keressen minket!

Szakmai támogatásunkra számíthat programkövetelmény és képzési program kidolgozásával kapcsolatban is.

Miért válasszon minket?

Tapasztalat és alkalmazkodás

Multinacionális cég képzőintézményeként évek óta a legnagyobb elvárásokhoz, változó üzleti igényekhez igazodóan szervezzük képzéseinket. 

Online és blended képzési megoldások

A kontaktórás képzések mellett cége számára biztosítani tudunk online és blended képzési megoldásokat az Önök igényeire szabva.

Országos lefedettség

Nem csak a fővárosban, hanem az ország más pontjain is vállalunk kihelyezett képzéseket. 20 saját oktatóteremmel rendelkezünk.

Szakképzett oktatók

Magas szintű szakmai tudással és felkészültséggel rendelkező elismert oktatók segítik a képzésben résztvevők teljeskörű felkészítését.

Gördülékeny ügyintézés

A képzések megvalósításához, a szükséges adminisztrációs elvárásokhoz tapasztalt tanfolyamszervezőket biztosítunk. 

Megoldjuk képzési problémáit

 

Folyamatos fejlődéssel alkalmazkodunk az átalakuló szakképzési és felnőttképzés folyamatokhoz. Tapasztalatunknak köszönhetően az Ön cége számára is rugalmas, igényekre szabott együttműködést kínálunk. Legyen szó a tananyagok elkészítésről, online térbe való ültetésről, megvalósításáról és nyomon követéséről.

Engedélyezett szak- és felnőttképzési intézményként a felnőttképzési törvény által előírt minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezünk.

Keressen minket bizalommal!

Kérdése van?

Válassza ki azt a területet, amiben segítségre van szüksége és írjon nekünk.  A megadott elérhetőségei egyikén munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Itt tudja elolvasni az adatvédelmi szabályzatot és tájékoztatót!

11 + 1 =

Share This