Teljes infrastruktúrát biztosítunk képzéseihez!

Gyakorlati képzőhely felnőttképzésben

 

 

Az ország szinte egész területén biztosítunk gyakorlati képzőhelyszínt és oktatást felnőttek számára a kereskedelemhez kapcsolódó szakmákban.

A hozzánk érkező felkészülők megismerhetik a modern kereskedelemben használatos rendszereket, eszközöket, mindezt tapasztalt, a törvényi előírásoknak megfelelő gyakorlati oktatóink mellett. Ezen kívül elsajátíthatják a munkához kapcsolódó napi rutint és munkatapasztalatot szerezhetnek az ország egyik vezető kereskedelmi hálózatában.

Együttműködési lehetőségek

 

Az elmúlt évek során partnereinkkel együttműködve több ezer résztvevő számára biztosítottunk gyakorlati képzést és járultunk hozzá a sikeres felkészülésükhöz.

A klasszikus kereskedelmi képzéseken túl, szívesen segítünk az egyedi képzési igényeinek gyakorlatot érintő megvalósításában, legyen szó az

  • az online kiszállításról

  • az adminisztrációról (pl. tb- és bérszámfejtés)

  • vagy bármilyen egyéb kereskedelemhez kapcsolódó folyamatról.

Vizsgahelyszín és elméleti oktató terem

 

A Tesco Akadémia Kft. ország szerte 20 felszerelt oktatóteremben biztosít elméleti oktatáshoz és vizsgáztatáshoz szükséges tárgyi feltételeket. 

Kérjen tőlünk részletes ajánlatot, keressen minket bizalommal!

Kérdése van?

Válassza ki azt a területet, amiben segítségre van szüksége és írjon nekünk. A megadott elérhetőségei egyikén munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Itt tudja elolvasni az adatvédelmi szabályzatot és tájékoztatót!

8 + 13 =

Share This