A TESCO Akadémia jó kezdés,

bármit is tervezel!

 Mi vagyunk a jó választás…

 

… mert, mindent tudunk a kiskereskedelemről

… ha szakmai gyakorlati helyet keresel

… mert, itt a legjobbaktól tanulhatsz

 

Nézd meg hogy telik nálunk egy napja a tanulóknak!

Szereted a jó cuccokat? Akkor ezt neked találtuk ki!

Az ajándékok közül te választhatod ki, melyiket szeretnéd megkapni!

A gyakorlat során nem csak a szakmai ismereteket szerezheted meg, hanem a jó munkádért tallérokkal is jutalmazunk.  Mit kell ezután még tenned? Egyszerűen beváltani.

Szülőknek

Minden szülő szeretné, hogy a gyermeke sikeres legyen és egy jó szakmát szerezzen, ezért meg is tesz mindent. A gyermeknek, szüksége van a jó iskolára, és arra, hogy megszeresse a szakmáját, ez nagy teher a szülők számára, ebben segítünk önnek. Az ön lakhelye közelében biztosan van egy Tesco, ahol a kereskedő és az eladó tanulókat a gyermekek nyelvén értő, szerethető kollégák várják, akik szakmailag tapasztalt és jó gyakorlati oktatók.
A kiválasztatott kollégákat a cégen belüli tréningen és külső képzés keretében is felkészítjük a feladatra, annak érdekében, hogy megfelelően tudjanak a gyerekeknek segíteni a szakmai felkészülésben. A gyerekre odafigyelve és az ő számukra érthető módon tudják átadni gyakorlatban is a szakmát. A gyakorlati oktatók felkészítését az áruházi tréningeken kívül a megyei kamarák által szervezett, pedagógiai és a szakmai ismereteket tartalmazó képzésen fejlesztjük, így biztosítjuk azt, hogy ne jelentsen számukra problémát a gyermekekkel való törődés.
Nálunk a gyerekeket felkészítő kollégák Szakmai gyakorlati oktató tanúsítvánnyal rendelkeznek, amelyet a megyei kereskedelmi kamarák által szervezett oktatást követő vizsga után kaphatnak meg, tehát nem lehet mindenki oktató. Ezzel is biztosítsuk azt, hogy a gyermekek jó kezek alatt tanuljanak és készüljenek fel az élet által támasztott kihívásokra.
A kérdéseivel keressen meg minket, segítünk! Kollégánk számára felteheti a kérdéseit, hogy mi szükséges ahhoz, hogy a gyermeke nálunk legyen szakmai gyakorlaton, vagy hogy melyik áruházat válassza, vagy milyen szakmában lehet nálunk gyakorlaton felkészülni? Segítünk a döntésében, korrekt egyértelmű információkat biztosítunk az ön számára, hogy támogassuk a szükséges döntésben. Keressen minket bizalommal.

Kérdésed van?

Mindig örülünk ha beszélhetünk veled, add meg elérhetőségeid, és hogy mire vagy kiváncsi, munkatársunk hamarosan megkeres.

Itt tudod elolvasni az adatvédelmi tájékoztatót!

9 + 12 =

Share This